Home » Gastenboek

Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

Hans van Meteren
12 dagen geleden

Leuk initiatief deze website. Het verhaal over de St. Nicolaaskapel moet wel hoognodig worden aangepast. Wil er graag bij helpen. Dit is misschien al voldoende, neem het gerust over met bronvermelding:
https://www.welkominnijmegen.nl/pages/stadswandelingen/parken-in-het-centrum-van-nijmegen/het-valkhof/st.-nicolaaskapel.php (mijn eigen website)

kenneth
19 dagen geleden

Wouw! wat een leuke, mooie onderhouden website is dit zeg. veel informatie geweldige verzameling! ga zo door ;)

Francesco
5 maanden geleden

per favore annullare il messaggio precedente per vari errori

Francesco
5 maanden geleden

Complimenti per il sito, vivo a Bari e rappresento Santa Claus il 5 pomeriggio d'avanti alla Basilica festa dei bambini e anche il 6 di dicembre. Mentre a maggio per la festa riceviamo per tre giorni i Santa Claus provenienti dall'Europa con delle riunioni nella Biblioteca di San Nicola. Buonasera

KAF
7 maanden geleden

Geweldige site vol met informatie. Ik schrijf mijn proefschrift over samenleving in Nederland en het traditie van Sinterklaas en Zwarte Piet. Ik wil graag uw naam als auteur voor deze website hebben voor mijn proefschrift.

Nelleke de Waard
7 maanden geleden

Via een kennis, evenals ik lid van het
Sint Nicolaas Genootschap, ben ik op de hoogte gebracht van uw site. Nu, in één woord Geweldig. Zoveel herkenbare afbeeldingen. Ik heb zitten smullen.

Martin Langeslag
9 maanden geleden

Wat een mooie site! Zelf ben ik een Sinterklaasfan, al sinds mijn vroege jeugd. Nu, als directeur van een Amsterdamse basisschool werk ik aan een presentatie voor scholen die in de bovenbouw willen uitleggen wat de oorsprong en de ontwikkeling zijn van dit volksfeest.
Ik zou het op prijs stellen wanneer u mijn presentatie van commentaar zou willen voorzien. Hij is nog niet af, maar de tijd dringt.

Richard
9 maanden geleden

Allemaal een leuke intocht meegemaakt? Zelf kom ik uit Rotterdam, maar aangezien het een strakke ongezellige saaie boel is hier, ben ik lekker naar Schiedam geweest. In de Hoogstraat zowiezo nog wel winkeltjes waar je Zwarte Pieten poppetjes ziet, maar van de Nieuwe Passage had ik dat niet verwacht, zeer aangenaam verrast dat ik in dit moderne winkelcentrum erg veel leuke Zwarte Pieten poppen zag zitten en hangen op allerlei leuke plekjes. Schiedam natuurlijk nog leuk ouderwets uiterlijk met ouwe pandjes en gebouwen dus dat ademd zowiezo meer gezelligheid. Superdruk en iedereen had het zo naar de zin. Er werd warme chocomel uitgedeeld en de Zwarte Pieten allemaal erg leuk en een aardige Burgemeester. Topdag gehad. Later gehoord dat het verslag op TV West van de intocht in Scheveningen en Den Haag ook erg leuk was geweest dus die hebben we net online zitten kijken. Urenlang met hele vrolijke spontane Zwarte Pieten, en die knul deed het ook erg leuk met veel tijd voor de toeschouwers en interactief. Kan die dooie lul met de uitstraling van een bezem, Jeroen van de NOS nog een voorbeeld aan nemen. Die ken totaal niet improviseren en is een autocue mannetje..
Mijn complimenten dus aan Schiedam en Scheveningen/Den Haag/TV West!

Freek
9 maanden geleden

Leuke website. Gezien jullie interesse in Sinterklaas / Sint Nikolaas neem ik de vrijheid u te melden dat ik een prachtig groot kerkbeeld van Sint Nikolaas dat ik te koop aan bied. Beeld uit eigen verzameling. Je kan het beeld hier bekijken:

https://www.2dehands.be/antiek-art/antiek/beelden/oud-vlaams-heiligenbeeld-sinterklaas-kindjes-469199030.html

Richard
9 maanden geleden

Gewoon geweldig deze site. Als groot liefhebber van het Sinterklaasfeest ben ik blij dat ik deze site gevonden heb en hoop dat hij nooit uit de lucht zal gaan. Wat een informatie allemaal. Hopelijk houden we het allemaal een beetje levend. Helaas leggen alle kerstspulletjes overal alweer en is er echt haast nx geen versierde Sint en ZWARTE Piet etalage meer over hier in Rotterdamse winkels. Man wat vond ik dat geweldig als klein jongetje in de jaren '80. Gezellige tijden... Ontzettend bedankt voor deze site!